Home Alcoi Set anys després, Alcoi acollirà una nova edició de la Copa de...

Set anys després, Alcoi acollirà una nova edició de la Copa de la Princesa d’hoquei patins

659
0
SHARE

Alcoi serà la seu oficial de la Copa de SAR La Princesa 2021 d’hoquei patins. Aquest important torneig de caràcter nacional ja es va disputar en la ciutat en l’any 2014, en aquells moments sota el nom de Copa Príncep. Tindrà lloc al Pavelló Miguel Sarasa del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta durant els dies 15 i 16 de maig, dissabte i diumenge.

Manlleu Embotits Solà i CP Vilafranca Capital del Vi, -en l’OK Lliga Plata Nord- i PAS Alcoi i CD Arenys de Munt Solartradex -en l’OK Lliga Plata Sud- han sigut els equips classificats per a disputar la històrica competició copera. Els quatre conjunts han obtingut el bitllet després d’acabar en les dues primeres posicions de cada grup al final de la primera volta.

La competició se celebrarà en règim de concentració (dos dies), en una seu única i en format eliminatori (semifinals i final). Els encreuaments de semifinals enfrontaran al primer classificat del Grup Nord contra el segon del Grup Sud i al primer classificat del Grup Nord davant el segon de Grup Sud. L’ordre dels partits l’establirà el Comité Nacional d’Hoquei Patins. Finalment, la final la disputaran els dos equips guanyadors de les semifinals i no haurà partit pel tercer lloc. Les semifinals seran el dissabte 15 a la vesprada i enfrontaran a Manlleu Embotits Solà amb CD Arenys de Munt Solartradex; i al PAS Alcoi contra el CP Vilafranca Capital del Vi. La final es disputarà el diumenge 16 al matí.

Recordem que l’últim vencedor de la Copa de la Princesa va ser el CE Vendrell, que va derrotar al Shum Frit Ravich amb un gol en la pròrroga (6-5).

“La celebració d’aquest esdeveniment a la nostra ciutat suposa una gran notícia per a l’esport alcoià que durant els dos dies que dure la competició es convertirà en capital de l’hoquei patines nacional. A més de ser una bona notícia en l’àmbit esportiu, sempre que ocorren esdeveniments d’aquesta índole a més dels esportistes arriba la seua afició que pot gaudir del cap de setmana a la ciutat, la qual cosa també és beneficiós per a l’economia d’Alcoi. Enguany no sabem si podrà ser així a causa de la Covid, esperem que dins de mes i mig la situació siga millor gràcies a la vacunació i puguem rebre a almenys, part d’aquesta afició”, ha afirmat el Regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.