Home Foia de Castalla Soledad Berbegal, consellera i directora de reputació corporativa de Actiu està entre...

Soledad Berbegal, consellera i directora de reputació corporativa de Actiu està entre les 100 persones més creatives del món dels negocis de la llista de Forbes Espanya

209
0
SHARE

Forbes és una revista especialitzada en el món dels negocis i les finances, cada any publica llistes que desperten gran interès en l’àmbit dels negocis com aquesta dels 100 espanyols més creatius en el món dels negocis.

Antonio Banderas, Paula Ribó (Rigoberta Bandini), Iker Casillas, Dabiz Muñoz, Aida Domènech (Dulceida) són algúns del noms que apareixen en esta llista junt a Soledad Berbegal (secció de Disseny i Arquitectura), consellera i directora de reputació corporativa en Actiu.

L’aposta pel disseny i la fabricació a mesura ha fet que Actiu siga present en més de 80 mercats i haja pogut treballar de la mà de grans arquitectes com Zaha Hadid, Rudy Ricciotti o Allèn Arquitectes. Berbegal és la cara visible d’un dels majors fabricants espanyols d’equipament d’oficina.

Els 100 homes i dones de aquesta llista han demostrat que la imaginació aplicada als negocis és una font d’emprenedoria imparable per a donar solució als problemes del present i dibuixar les solucions del futur, persones que s’han mogut amb rapidesa per a aportar solucions a la pandèmia, fer la vida més fàcil a la gent i deixar clar el gran potencial disponible per a afrontar els desafiaments.