Home Destacats Toni Pérez, Alcalde de Benidorm, elegit nou president de la Diputació d’Alacant

Toni Pérez, Alcalde de Benidorm, elegit nou president de la Diputació d’Alacant

411
0
SHARE
Toni Pérez, nou president de la Diputació d'Alacant

La Diputació d’Alacant ha celebrat aquest matí la sessió constitutiva de la corporació provincial per a la legislatura 2023-2027 en què ha resultat elegit nou president de la institució Toni Pérez, alcalde de Benidorm.

Un total de 31 diputats conformen la nova corporació provincial representant quatre grups polítics: 16 pel Partit Popular; 13 pel PSOE; 1 per Vox i 1 per Compromís.

L’acte ha comptat amb l’assistència de més de 450 convidats, entre els quals es trobava el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, i els consellers Susana Camarero, José Antonio Rovira i Nuria Montes, a més de diputats, senadors, alcaldes i representants de l’àmbit econòmic, social, acadèmic, cultural i militar de la província.

L´alcalde de Benidorm, Toni Pérez, diputat del Partit Popular per la comarca de la Marina Baixa, ha resultat elegit nou president de la Diputació d´Alacant per majoria absoluta. Amb ell, han presentat la seua candidatura el diputat socialista, Vicente Arques, la diputada de Vox, Gema Alemán, i el diputat de Compromís, Ximo Perles.

Pérez es converteix, així, en el novè president de la Diputació de la democràcia, rellevant en el càrrec el mateix Carlos Mazón.