Home Alcoià Torna del cicle de concerts ‘Jazz amb la Manco’, que preveu audicions...

Torna del cicle de concerts ‘Jazz amb la Manco’, que preveu audicions en 13 poblacions de la muntanya

216
0
SHARE

La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC) ha presentat la programació de la novena edició del cicle de concerts itinerants ‘Jazz amb la Manco’. Es tracta d’una de les propostes culturals amb més recorregut de la Mancomunitat. A l’edició d’enguany, que compta de nou amb la col·laboració de Jazz Club El Mussol, reconegudes bandes de jazz de la zona actuaran a tretze municipis de les comarques entre juliol i principis d’octubre.

Tots els concerts són gratuïts i no cal reservar entrada amb antelació, si bé l’aforament dels espais estarà controlat en tot moment i caldrà seguir les normes de distanciament social estipulades a cadascun dels espais. La primera cita amb ‘Jazz amb la Manco’ serà el pròxim dissabte dia 3 al pati de l’IVAM-CADA Alcoi amb el concert de ‘Jazz Films’. Al mes de juliol també hi haurà concerts als municipis de Millena i Benimarfull. Pròximament s’anunciarà la programació completa.

Jazz amb la Manco -junt amb la Ruta de Contacontes- és una de les propostes culturals més consolidades a la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat per a fomentar l’oferta d’oci dels municipis als mesos d’estiu, especialment als de menor població. Iván Jover, gerent de la Mancomunitat responsable de l’àrea de Cultura, ha convidat a totes les persones amants del jazz i la música en general a visitar els diferents municipis per a gaudir del cicle de concerts. “És una iniciativa molt atractiva per a dinamitzar els pobles amb una opció d’oci saludable i per a tots els públics”, ha afirmat.