Home Ibi Tornen al seu lloc d’origen els nínxols desplaçats per les obres al...

Tornen al seu lloc d’origen els nínxols desplaçats per les obres al Cementeri d’Ibi

0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi procedirà a partir de el dimarts 15 de setembre al trasllat, al seu lloc d’origen, dels nínxols reubicats per les obres del cementeri de la localitat. Les tasques van començar a desenvolupar-se al maig de 2019 i el passat mes de juliol d’aquest mateix any es va procedir a la recepció de prop de 500 nous nínxols en un dels recintes més antics de cementiri municipal.

Les obres han requerit d’un minuciós treball que ha desembocat en una zona totalmet renovada. Les ‘Obres de rehabilitació i millora de l’Cementeri Municipal d’Ibi. Recinte 2’, consistents en la rehabilitació i millora del Recinte 2 de l’Cementeri Municipal i en la construcció de 480 nínxols, van haver de ser paralitzades per la pandèmia, però finalment s’han anat complint els terminis.

Al Cementeri d’Ibi s’han realitzat importants millores en els últims anys, conservant i mantenint la seva fisomia tradicional, però ampliant i modernitzant les seves instal·lacions: nova il·luminació, pavimentació, noves regadores i escales, construcció de nous nínxols i creació de zones de descans són alguns dels principals treballs que s’han anat desenvolupat durant els darrers temps.