Home Castalla Tres joves gimnastes de la Foia de Castalla han participat en la...

Tres joves gimnastes de la Foia de Castalla han participat en la competició Fase Autonòmica Comunitat Valenciana

0
SHARE
Hugo i Pere, del Club Rítmica Castalla, i Javier, del Club Rítmica Ibi.
Hugo i Pere, del Club Rítmica Castalla, i Javier, del Club Rítmica Ibi.

Hugo i Pere, del Club Rítmica Castalla; i Javier, del Club Rítmica Ibi, han participat a la competició Fase Autonomica Comunitat Valenciana que s’ha celebrat al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta d’Alcoi. Els tres gimnastes, que competien al Nivell 2 de la Fase Autonòmica, han defensat el seu exercici, aconseguint trofeu a les seves diferents categories.

Hugo Azorín Rico i Pere Leal Pérez, del Club Rítmica Castalla, participaven a la categoria Infantil i van realitzar el seu exercici amb Pilota, quedant com a Campió i Subcampió autonòmic respectivament. Per la seva banda, A Javier Vilaplana González, del Club Rítmica Ibi, li corresponia la categoria Aleví, executant el seu exercici amb cèrcol i resultant Campió Autonòmic.

Tot i pertanyent a clubs diferents, tots tres estan molt contents de poder trobar-se i representar els seus clubs en les competicions organitzades per la Federació Valenciana de Gimnàstica Rítmica. Com es pot apreciar, l’esforç que fan als seus entrenaments està donant bons resultats i els espera un gran futur per endavant.Tres jo