Home Banyeres Un ciclista de 52 anys resulta ferit per traumatismes després de patir...

Un ciclista de 52 anys resulta ferit per traumatismes després de patir una caiguda amb la seua bici entre Onil i Banyeres

538
0
SHARE

A mitjan matí d’aquest passat diumenge 10 de desembre els Bombers de la Diputació d’Alacant han rebut una cridada que avisava d’un succés. Tenia a veure amb un varó de 52 anys d’edat que acabava de patir un accident mentre practicava ciclisme de muntanya al paratge conegut com ‘La Fenasosa’, ubicat entre les localitats d’Onil i Banyeres.

Ràpidament s’han desplaçat fins al lloc dels fets un vehicle amb 3 efectius del Parc de Bombers d’Ibi, que han hagut de demanar reforços. La situació del ferit, amb traumatisme toràcic i pneumotòrax, feia recomanable el seu rescat amb helicòpter, pel que una Alpha equipat amb membres del Grup de Rescat de Muntanya han acudit a reforçar el dispositiu.

La unitat aèria ha sigut l’encarregada d’extraure a l’accidentat amb la grua de l’helicòpter per a traslladar-lo al Parc de Bombers de Sant Vicent, on els esperava una unitat del SAMU. Aquests han sigut els encarregats de traslladar a la víctima fins a les insta·lacions hospitalàries en les que ha sigut atés després d’una intervenció de rescat que ha durat en torn a les 3 hores.