Home Alcoi Un cotxe bolca i talla el trànsit després de xocar contra dos...

Un cotxe bolca i talla el trànsit després de xocar contra dos vehicles estacionats al carrer Oliver d’Alcoi

3871
0
SHARE

Aques matí de dimecres 26 de juliol s’ha produït un succés en una de les principals artèries de la ciutat d’Alcoi: el carrer Oliver. Aquesta via dona accés al barri de Batoi, a més de a la carretera de Banyeres, i és transitat cada dia per centenars de vehicles. Però la normalitat en el trànsit s’ha vist alterada de bon matí per un accident en el que s’han vist implicats fins a 3 vehicles.

El més afectat és el que ha provocat l’accident quan, per motius desconeguts, ha acabat impactant contra dos vehicles estacionats, que han patit danys en el lateral que donava al carrer. Però el més perjudicat ha sigut el cotxe que ha xocat, i que ha acabat bolcant en plena via pública després de l’impacte. Diverses persones que transitaven per la zona han sigut testimonis del succés.

La víctima, ferida en una mà

Unitats de la Policia Local han hagut d’intervindre per a regular el trànsit en aquesta via degut a l’accident, que s’ha produït prop de la rotonda del Collao. També ha sigut necessària la participació d’una ambulància que ha atés a la víctima de l’accident, ferida en una de les seues mans. El trasllat en grua del vehicle sinistrat ha permés recuperar la normalitat en el trànsit rodat a mitjan matí.