Home Cocentaina Un espectacle amb drons tanca una Fira de Tots Sants que supera...

Un espectacle amb drons tanca una Fira de Tots Sants que supera les previsions a Cocentaina

307
0
SHARE

Quatre jornades senceres són les que ha estat la vila de Cocentaina transformada pel retorn del seu gran esdeveniment anual. La capital del Comtat acaba de posar punt i final a una nova edició de la Fira de Tots Sants, la 676. Ho ha fet després de 2 anys sense poder celebrar-la  amb la normalitat habitual abans de la pandèmia. Precisament aquest fet ha suposat la celebració d’un certamen amb més ganes de les que es recordaven a la vila comtal, que ha viscut 4 dies rebent centenars de milers de visitants als carrers cèntrics de la localitat.

Després de la inauguració a càrrec d’autoritats locals i de la Generalitat Valenciana –un dels grans benefactors de la declaració de Bé d’Interès Cultural per al certamen contestà- han sigut representants provincials els que han aprofitat el pont de Tots Sants per a visitar la Fira de Fires. De fet, des de l’Ajuntament de Cocentaina han aprofitat la visita per a reivindicar més finançament per al que és un dels principals esdeveniments turístics i comercials que existeixen tant a Alacant com a la resta del territori valencià.

Cloenda innovadora i espectacular

Aquest dimarts 1 de novembre, Dia de Tots Sants i festiu, ha sigut el darrer d’una Fira que ha resultat ser de rècord. Tant a nivell visites -que tot i no existir dades oficials amb total probabilitat han superat el mig milió de persones- com de vendes per part dels expositors, comerç i hostaleria locals, la satisfacció és total. A més, la Fira ha posat el punt i final amb una iniciativa innovadora i que no ha deixat indiferents ni als contestans ni als visitants del certamen. Un espectacle amb 120 drons luminosos que ha suposat tota una novetat mai abans vista a l’interior alacantí.

L’organització ja treballa per a perfilar com serà l’esdeveniment número 677 d’una Fira que ja prepara l’edició del 2023.