Home Almudaina Un home empotra el seu cotxe de matinada contra l’escenari durant la...

Un home empotra el seu cotxe de matinada contra l’escenari durant la berbena de les Festes d’Almudaina

1125
0
SHARE
Vista general de la localitat d'Almudaina.

Al llarg del mes d’agost no son poques les poblacions de la muntanya que celebren les seues Festes. Una situació que es dona especialment a les localitats menys habitades de la comarca del Comtat. Moltes d’elles, com Beniarrés o Alcosser de Planes, acaben de passar els seus dies grans rebent als fills del poble. Una situació que també s’ha donat aquest passat cap de setmana a Almudaina.

El que no s’esperaven totes les persones que estavan gaudint de la berbena nocturna a la plaça del poble era quasi ser víctimes d’un atropellament. Els fets van ocórrer quan uns veïns van avisar a la Guàrdia Civil de que un home d’uns 70 anys estava dormint al seu vehicle. La cridada buscava impedir que l’home patira qualsevol problema de salut, però en ser despartat pels agents, es va donar a la fuga.

La ruta que va seguir a través del poble el va dur a la plaça on estava celebrant-se la berbena nocturna, on hi havien unes 200 persones. Totes elles van ser testimonis de com un vehicle irrompia en la plaça i s’estavellava directament contra l’escenari, Per sort, la trajectòria del vehicle no es va topar amb cap dels participants pel camí, pel que no ha haver que lamentar danys personals.

Excarceració del conductor

Ara bé, l’escenari va acabar pràcticament destruït, i de fet van ser els Bombers els que van haver d’acudir per a desmuntar-lo, ja que els propis veïns van ser inicialment els que el van mantenir en peu. La Benemèrita va procedir llavors a detindre al conductor del vehicle, que per motius que encada es desconeixen es donar a la fuga conforme va veure als agents. L’home pateix lessions lleus i va haver de ser excarcerat del vehicle pels Bombers entre els insults dels assistents a la berbena.