Home Destacats Un home és detingut a Ibi per amenaçar amb assassinar a la...

Un home és detingut a Ibi per amenaçar amb assassinar a la seua ex parella i al fill que ambdós tenen en comú

0
SHARE
Diversos agents en l'exterior de les instal·lacions policials iberudes.

El passat divendres, des de la Policia Local d’Ibi es van posar en contacte amb una dona resident a la localitat per a contactar amb la seua ex parella. Segons les informacions que han trascendit, l’home -senegalés de 45 anys- tenia altres comptes pendents amb la justícia. Però les informacions que la seua ex parella va traslladar als agents van precipitar els fets per a evitar un possible cas de violència masclista.

La primera novetat que va traslladar la dona és que ja no eren parella, a pesar de que tots dos tenen un fill en comú. Un fet pel que, segons l’afectada, havia sigut amenaçada en múltiples ocasions amb ser esquarterada juntament amb el fill de tots dos. Una amenaça que la víctima potencial no dubtava que materialitzaria en cas de veura-la junt amb alguna altra persona aliena al cercle habitual. De fet, també va confessar haver sigut víctima d’agressions anteriors per part de la seua ex parella.

Denúncia de la parella i expulsió

Davant d’aquestes confessions, la Policia Local d’Ibi va recomanar a la possible víctima que denunciara la seua situació per a poder intervenir. Tant que el cos de seguretat local es va personar amb la Guàrdia Civil per a detindre al presumpte amenaçant al seu domicili. Un fet que, juntament amb els càrrecs anteriors que pesaven sobre ell, ha acabat precipitant la seua expulsió de terres espanyoles.