Home Destacats Un home és detingut al Comtat per utilitzar un llavador de vehicles...

Un home és detingut al Comtat per utilitzar un llavador de vehicles com a ‘tapadora’ per a vendre droga

0
SHARE
Drogues incautades per l'Equip ROCA d'Ibi al Comtat.

La Guàrdia Civil ha desmantellat un punt de venda de drogues que operava sota la façana d’un llavador de vehicles a la comarca del Comtat, després d’una intensa investigació iniciada el passat mes d’abril. Als registres realitzats, a més d’aturar el propietari de l’establiment, s’han intervingut drogues, armes i diners.

Les investigacions es van iniciar el mes d’abril, quan el Quarter de Muro d’Alcoi va rebre informació sobre la presumpta activitat il·lícita en un llavador de la comarca del Comtat. Immediatament van sol·licitar la col·laboració de l’Equip ROCA de la Companyia d’Ibi per continuar les investigacions.

Vigilància

Durant diverses setmanes, es va dur a terme una vigilància discreta i contínua, en què es va observar un inusual flux de persones i vehicles que entraven i sortien de les instal·lacions sense utilitzar els serveis del llavador. Reunint prou proves, el dia 10 de maig, es van realitzar dues entrades i registres autoritzats pel Jutjat d’Instrucció número 4 d’Alcoi. Les operacions es van dur a terme tant al llavador com a l’habitatge del presumpte autor dels fets.

Els agents van detenir el propietari del llavador, un espanyol de 37 anys, per un delicte de tràfic de drogues. Fruit dels registres, es van intervenir 720 grams de marihuana, 3 grams de cocaïna, efectes per al pesatge, tall i manipulació de la droga, 5.300 euros i diverses armes blanques, prohibides i detonadores.

A més, es van identificar dos treballadors al llavador, els quals no tenien coneixement de l’activitat il·lícita que estava realitzant el seu cap. El detingut, que no tenia antecedents per fets similars, juntament amb els efectes intervinguts, ha estat posat a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 4 d’Alcoi, que n’ha decretat la posada en llibertat amb mesures cautelars.