Home Alcoi Exhibició de Carlos Gutiérrez i defensa numantina de Tomàs Miralles en la...

Exhibició de Carlos Gutiérrez i defensa numantina de Tomàs Miralles en la darrera etapa de la Challenge Alacant Interior

0
SHARE
Pòdium de la Challenge Alacant Interior a la ciutat d'Alcoi.

Exhibició en solitari de Carlos Gutiérrez (Equip Cortizo) i defensa exemplar del líderat per part de Tomás Miralles (Vigo-Rías Baixes) a l’exigent jornada de cloenda de la Challenge Alacant Interior. El corredor de la formació de Padrón en va formar part de l’escapada que va quallar en els primers compassos per marxar a solitari al quilòmetre 60 i alçar els braços a Alcoi.

La ciutat dels ponts albergava aquest diumenge la sortida de la darrera jornada de la Challenge Alacant Interior. Un cop abandonat el tram neutralitzat, la cursa arrancava de manera frenètica, amb múltiples atacs de la mà de l’Equip Cortizo al Port del Revolcat. La insistència de l’esquadra gallega donava fruits i es formava una escapada composada per Carlos Gutiérrez, Ramón Fernández i Joan Gamundi (Equip Cortizo), Andrés Ripoll (High Level-Gsport), Víctor Castellà (Esetec) i Tristan Cardew (Equip EBS).

Atac en solitari

Amb el pelotó a un minut, Carlos Gutiérrez decidia fer la seva aposta personal per marxar en solitari a la recerca del triomf. Al grup perseguidor, els companys d’equip feien valer la seva superioritat numèrica perquè el corredor ampliés el seu marge. Per darrere, en un pelotó comandat en tot moment pel Vigo-Rías Baixas, Yeray Sastre (El Bestio-Prime Numbers) i Jorge González (Equip Cortizo) aconseguien connectar amb el grup intermedi en una demostració de bona condició física.

Durant els següents quilòmetres, tots en un terreny molt trencat, les diferències s’estabilitzaven amb un marge proper al minut entre tots tres grups. Ja a l’ascensió al Port de Tudons, el grup avivava la marxa neutralitzant els corredors que rodaven a la zona intermèdia. Per la seva banda, Carlos Gutiérrez, sol davant el perill, mantenia l’avantatge per somiar amb una victòria que cada cop tenia més a prop.

A la segona pujada al Port del Revolcat la situació de carrera no canviava i Gutiérrez guanyava sencers abans d’afrontar un vertiginós descens que el conduïa als carrers d’Alcoi, on celebrava amb efusivitat el seu triomf després d’una espectacular cavalcada en solitari. Al pelotó, el seu company d’equip Jorge González s’imposava a la volata reduïda i Tomás Miralles feia valer la gran feina feta pels seus companys d’equips per aconseguir la classificació general per davant de Cabedo (Equip Cortizo) i Cardew.

Guanyadors de les generals

Jorge González aconseguia aconseguir el mallot de la muntanya mentre Tristan Cardew feia el mateix a les metes volants. El millor corredor sub-21 ho aconseguia Jordi Artigues (High Level-Gsport) i Tomás Miralles ampliava el botí aconseguint la classificació de la regularitat i de millor ciclsita alacantí.