Home Destacats Un home resulta ferit a la cama en caure mentre practicava la...

Un home resulta ferit a la cama en caure mentre practicava la caça en l’entorn del Pantà de Tibi

0
SHARE

La pràctica de la caça discorre en moltes ocasions per entorns naturals no exemptes de riscos. Això suposa un cert risc de que els que la practiquen puguen patir accidents com el que s’ha registrat aquest dimarts 19 de desembre als voltants de l’històric Pantà de Tibi. ha sigut prop de les 13h, quan una patrulla de la Guàrdia Civil d’Ibi ha donat avís als Bombers d’un accident de caça.

A l’arribada dels efectius d’emergències, els agents de la Benemèrita els han traslladat fins la coneguda com Senda de la Vaca de la localitat tiberuda. Allí ha patit una caiguda un caçador que li impedia menejar-se, ja que patia el que pareixia un trencament de tibia i peroné. La distància respecte al vehicle patrulla de la Guàrdia Civil ha provocat que un helicòpter haja tingut que intervindre.

La unitat aèria ha traslladat al ferit al Parc de Bombers de Sant Vicent, on l’esperava una unitat del SAMU per a traslladar-lo a l’hospital per a ser atés de les seues ferides. En l’operació, finalitzada vora les 14h, han  participat dos vehicles dels Bombers, 6 efectius de terra, un helicòpter i tota la seua dotació del grup de rescat de muntanya.