Home Cocentaina Un incendi en una nau industrial de Cocentaina obliga als bombers a...

Un incendi en una nau industrial de Cocentaina obliga als bombers a activar un dispositiu amb 20 efectius i 7 vehicles

353
0
SHARE

La matinada entre divendres 23 i dissabte 24 de febrer ha vingut acompanyada d’un important esglai a la localitat de Cocentaina. Poc després de les 5.30 de la matinada, els bombers del parc de Cocentaina rebien l’avís per un foc en l’interior d’una nau industrial ubicada a la zona industrial de Sant Cristòfol de la capital del Comtat, prop de l’eixida per la N-340 cap a Muro. Immediatament, un important desplegament d’efectius s’ha desplaçat fins el lloc dels fets.

El risc de que el foc es traslladara a altres naus industrials properes a la sinistrada ha obligat als bombers a esforçar-se de valent. En total han sigut 20 efectius i 7 vehicles els que han utilitzat els efectius d’emergències per a controlar la situació, cosa que ha ocorregut prop de les 9 del matí. Abans d’això, els bombers han hagut de refrescar part de l’estructura de la nau per a evitar que el foc poguera revifar.

Pel moment no han trascendit les causes de l’incendi, que únicament ha provocat danys materials en la nau afectada. La vila comtal ha registrat diversos incendis en naus industrials, tant ocupades com abandonades, en els darrers anys.