Home Onil Un jove ha de ser evacuat amb helicòpter a Onil després de...

Un jove ha de ser evacuat amb helicòpter a Onil després de patir un accident amb la seua bicicleta

0
SHARE

Imatge: La Fresca FM

Poc abans de les 8 del matí d’aquest dijous 22 d’octubre, els veïns de la zona de l’Avinguda de la Pau d’Onil s’ha sobresaltat amb un accident. El principal afectat ha sigut un jove de 30 anys que circul·lava amb bicicleta camí del seu lloc de treball quan ha patit un accident que ha requerit d’atenció mèdica. Ràpidament s’han desplaçat fins al lloc del succés una unitat del Servei Bital Bàsic i altra del SAMU, així com dos patrulles de la Policia Local colivenca.

La causa de l’accident encara no ha sigut confirmada oficialment, encara que testimonis presencials apunten a que el jove podria haver perdut el control de la bicicleta que conduïa. Segons els mateixos testimonis, no hi havia cap altre vehicle no policial ni d’emergències al lloc del succés, cosa que descartaria en primera instància l’atropellament. El colp que ha rebut el jove podria haver-li danyat la columna vertebral, ja que els sanitaris han requerit un helicòpter per a evacuar a l’accidentat, que es trobaria fora de perill.

L’helicòpter de la Generalitat ha hagut d’aterrar al camp de futbol de la localitat, on ha sigut traslladat el jove per ser desplaçat a un centre hospitalari on tractar-li les ferides.