Home Alcoi Un jurat popular condemna a un agent de Policia Nacional per robar...

Un jurat popular condemna a un agent de Policia Nacional per robar droga de la Comissaria del C/Perú d’Alcoi

779
0
SHARE
Comissaria de la Policia Nacional al carrer Perú d'Alcoi.

Els fets van ocórrer a finals de setembre del 2020, quan l’agent va reconèixer haver robat papelines confiscades en diferents operacions policials. Va ocórrer a la Comissaria de la Policia Nacional de carrer Perú d’Alcioi. Els robatoris estan registrats mitjançant les càmeres de seguretat de la comissaria, però la substància que contenien les borses no era droga.

Des de les dependències policials ja havien detectat que faltava droga confiscada, pel que van posar en marxa una investigació per a localitzar al lladre, incloent simular la droga a les papelines. El cas ha sigut avaluat a l’Audiència Provincial d’Alacant per un jurat popular, que ha declarat culpable a l’agent, deixant l’expedient vist per a sentència.

Probabilitat de no ser sancionat

Fiscalia, per la seua banda, demana 4 anys de presó per a l’acusat i 6 d’inhabilitació com a agent de la llei, mentre la defensa argumenta que no hi ha delicte al no contindre droga les papelines sostretes. Ara bé, el propi jurat s’ha mostrat partidari de condonar la pena a l’agent, pel que és probable que ni tant sols siga condemnat.