Home Cocentaina Un llibre infantil sobre la tradició contestana de ‘La Corriola’ serà presentat...

Un llibre infantil sobre la tradició contestana de ‘La Corriola’ serà presentat a la Fira de Tots Sants de Cocentaina

658
0
SHARE
Portada del llibre 'La Corriola de Cocentaina'.
Portada del llibre 'La Corriola de Cocentaina'.

La Fira de Cocentaina acollirà la presentació de un nou conte infantil de l’editorial Reclam centrat en la tradició de “La Corriola” de Cocentaina. Un esdeveniment molt arraigat al poble, on cada 8 de desembre es congreguen multitud de veïns a l’ermita de Santa Bàrbara per assaborir la tradicional rosca de pa acompanyada de la llonganissa roja.

El llibre serà presentat el diumenge 30 d’octubre a les 18.00 hores, en l’estand de premsa del Passeig del Comtat. L’acte de presentació és obert i gratuït per a tot el públic interessat a conéixer de primera mà els autors de la narració i les il·lustracions i descobrir el misteri de Santa Bàrbara. Al mateix acte de presentació es podran adquirir exemplars del conte.

El llibre està escrit pel reconegut contacontes Jordi Raül Verdú i les il·lustracions han sigut realitzades per l’alumnat de l’IES La Foia d’Ibi, coordinats per la il·lustradora contestana Maria Belda. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Cocentaina a través de la regidoria d’Educació.

Aquesta col·lecció ja ha editat diferents títols als quals es recullen aspectes rellevants de la cultura contestana, com la història de la Fira de Tots Sants, o de personalitats significatives per al municipi com Gustavo Pascual i el seu passdoble més internacional ‘Paquito el Xocolatero’ o l’últim que es va presentar sobre el ciclista Vicent Belda.

Per la seua part, l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha assenyalat que tornem a treballar de la mà de Reclam Editorial i de Maria Belda perquè els xiquets i xiquetes de Cocentaina puguen llegir, divertir-se i aprendre algun detall més sobre la nostra icònica tradició per tindre-les”.