Home Alcoi Una dona de 27 anys mor a Alcoi per un presumpte cas...

Una dona de 27 anys mor a Alcoi per un presumpte cas de violència de gènere

1582
0
SHARE

La Policia Nacional informa que en la matinada d’anit, sobre les 2 hores, a l’interior d’un domicili de la ciutat d’Alcoi van acudir agents del cos on pel que sembla hauria succeït un episodi de violència de gènere alertat pels veïns de l’immoble.

Els agents a l’arribada van assistir a l’home el qual s’acabava de tirar pel balcó sent traslladat a l’hospital on es troba en estat crític. Altres agents van haver d’entrar en el domicili per la força on van trobar a una dona amb lesions en el coll per arma Blanca pel que sembla produïdes per la seua parella el que es va tirar pel balcó. Després d’una primera intervenció d’urgència dels actuants i dels serveis mèdics la víctima va resultar morta.

L’home nascut l’any 93 i la víctima del 95 tots dos de nacionalitat espanyola vivien junts des de no fa molt temps sense fills comuns i s’està investigant si tenien denúncies prèvies de violència de gènere i els motius que van portar a realitzar aquests fets.

L’autor està detingut amb custòdia policial a l’hospital on es troba en estat crític el qual passarà a disposició Judicial i la victima a l’espera de la pràctica de l’autòpsia i de la inspecció ocular tècnic policial per part de Policia científica. La investigació està a càrrec del grup de Policia Judicial de la Policia Nacional.