Inici Alcoi Un nou edifici que esperava l’enderrocament per ruïna cau en terra sense...

Un nou edifici que esperava l’enderrocament per ruïna cau en terra sense causar danys a Alcoi

271
0
COMPARTIR

La ciutat d’Alcoi ha viscut aquest dimarts un nou episodi dels que solen reproduir-se cada vegada que es produeixen precipitacions d’entitat. L’estat d’alguns dels immobles situats al seu casc urbà -especialment al barri del Centre, pero no de forma exclusiva en ell- dista molt de complir l’adequat manteniment, pel que alguns d’eixos edificis suposen un risc. Tot i que no es pot demostrar que les pluges d’aquesta setmana hagen detonat l’incident, un nou edifici ha caigut en terra a la capital de l’Alcoià.

Ha sigut a la Zona Nord, concretament al número 14 del carrer Caramanxel. Es tracta d’un immoble que ja tenia la qualificació per part de l’Ajuntament com a ruïnós, pel que anava a ser enderrocat. Un procés que ha quedat en suspens per la declaració de l’Estat d’Alarma arrel de la pandèmia de coronavirus. Afortunadament, la fallida de l’immoble no ha causat danys personals, a pesar de que ha obligat a tancar el carrer.

Els Bombers han desallotjat la llar contigua a la que ha caigut en terra per a prevenir possibles afeccions cap a l’immoble colindant. Al llarg del que resta de setmana seran retirades les restes de l’edifici.