Home Destacats Un peluix de la joguetera colivenca Miniland opta a millor joguet per...

Un peluix de la joguetera colivenca Miniland opta a millor joguet per a la infància als EE.UU.

855
0
SHARE

La indústria és un dels sectors preponderants en l’economia de les localitats que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Dins d’ell destaquen alguns com el tèxtil, el plàstic o el jogueter, tots ells indrets productius que han destacat per la seua capacitat de resiliència. A més, en el cas del sector jogueter, el disseny i la innovació en el producte s’han convertit en senyes d’identitat en un mercat en el que els productes espanyols no poden competir en baix preu. Per això, a la Foia de Castalla es fabriquen alguns dels millors joguets del món.

Una prova d’això és l’empresa Miniland, radicada en Onil, i que ja l’any passat va comercialitzar el millor joguet espanyol. Enguany, la mercantil colivenca també ha innovat en els seus productes. En aquest cas els adreçats a la primera infància, on un peluix que simula el coral marí ha sigut nominat als premis ‘Toy of the Year’ per part de The Toy Foundation als Estats Units. Aquest guardó valora joguets provinents de tot el món en 17 categories diferents. La marca colivenca és l’única espanyola que opta a aquests guardons, i ho fa per segon any consecutiu.

Estimulació sensorial per als nadons

El peluix de la mercantil d’Onil que opta al premi busca estimular sensorialment als menuts que l’utilitzen. Compta amb rosegadors per a les genives dels menuts, imatges d’espècies aquàtiques i espills per a estimular la vista, un sonall per a l’oïda i textures de tot tipus per al tacte. El veredicte es coneixerà el proper 29 de setembre en el marc de la Fira del Joguet que es celebra a la ciutat de Nova Iork.

En 2022, altre producte de Miniland ja va quedar finalista en la categoria d’empoderament. En aquest cas fou una multiguardonada nina amb síndrome de Down.