Home Alcoi Un veí d’Alcoi, condemnat a 2 anys de presó i una indemnització...

Un veí d’Alcoi, condemnat a 2 anys de presó i una indemnització per una agressió amb arma blanca al 2020

0
SHARE
Entrada principal al Palau de Justícia d'Alcoi.

El 16 de juliol del 2020, una parella de residents a Alcoi i un dels veïns del seu bloc a la ciutat dels ponts van tindre una acalorada discussió. Un dels dos homes de la baralla va entrar a sa casa per a armar-se amb un ganivet, amb la idea d’agredir l’altre varó. Cosa que va aconseguir, primer en un braç i després a les mans. Tot degut a les maniobres de l’agredit per a impedir que la fulla es clavara en la seua carn.

Ara, el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) ha fet pública la sentència definitiva del cas que va acabar amb un home ferit per talls i la seua dona colpejada per tres vegades amb els punys de l’agressor. Aquesta agressió, que va ser denunciada immediatament a la Policia, ha acabat provocant la condemna de l’agressor a dos anys de presó i una indemnització de prop d’11.000€ per a la parella agredida. No és la primera similar que ocorre a la capital de l’Alcoià.

Atenuants

En el juí, l’agressor es va declarar culpable, afrontant el pagament previ de més de 6.000€ als agredits. Un fet que ha sigut considerat pels magistrats com atenuant d’una situació que haguera acabat condemnant a aquest home per homicidi en grau de temptativa. A més, l’agressor no podrà apropar-se a menys de 300 metres de les víctimes durant els propers 5 anys.