Home Destacats Un veí d’Ibi es fa viral en denunciar que una parella de...

Un veí d’Ibi es fa viral en denunciar que una parella de residents al seu bloc no el deixa descansar mentre practiquen sexe

0
SHARE
La nota penjada pel veí a la comunitat en la que resideix a Ibi.

La convivència entre veïns no sempre es fàcil, més encara si es resideix a un habitatge que forma part d’una comunitat de veïns. Moltes vegades la qualitat dels immobles no impedeix que els sorolls es senten perfectament d’una casa a altra. Una situació que ha denunciat un veí d’Ibi, que ha penjat en zones comuns de la seua comunitat un missatge llançat a una parella de residents en el mateix edifici.

Aquest veí es sent perjudicat degut a que no pot descansar com vullguera, segons resa la nota compartida en xarxes socials. Segons el text, la mateixa parella practica sexe diàriament -de forma salvatge, segons es sobreentén a la nota- a hores intempestives. L’afectat denúncia que, amb les finestres obertes, s’escolta tot entre els diferents habitatges, perjudicant el seu descans i el de la resta dels veïns del bloc.

Les xarxes parlen: enveja o molèstia?

Aquesta situació s’ha fet viral en ser compartida per xarxes socials, pel que no han tardat en aparèxer reaccions de tot tipus, entre les que destaquen les que acusen al veí de tindre enveja de la parella qüestionada. Cosa de la que l’afectat es defén argumentant que “tots ho fem”.