Home Destacats Un veí d’Onil perd la vida en precipitar-se des del famós Pont...

Un veí d’Onil perd la vida en precipitar-se des del famós Pont de Triana de Sevilla al pantalà del riu Guadalquivir

0
SHARE
El Pont de Triana, en primer terme, on s'ha produït el succés que ha afectat a una família d'Onil.

Notícia tràgica la que s’ha produït en la matinada d’aquest passat dissabte a la ciutat de Sevilla i que afecta a una família d’Onil. Un home de 50 anys, segons publiquen diversos mitjans sevillans, s’ha precipitat al buit des del Pont de Triana. Segons fonts de la investigació citades pels mitjans sevillans, l’home, resident a la vila de les nines, havia acudit a passar el cap de setmana juntament amb la seua família a la capital andalusa.

Fonts policials apunten a que va ser l’home qui s’ha precipitat per ell mateix al pantalà del moll per a vaixells menuts que es troba sota el conegut pont sevillà. En qualsevol cas, aquest succés és el tercer que es produeix en similars condicions al llarg de la present setmana a la ciutat del Guadalquivir, si bé els dos anteriors han perdut la vida en el propi llit del riu.

Causes desconegudes

Les mateixes fonts apunten a que no hi ha cap relació entre els tres casos, i que els tres homes haurien botat la tanca del pont per voluntat pròpia. Un fet que manté a les forces de seguretat desconcertades mentre investiguen els detalls.

Des de tvA volem fer arribar les nostres condolències i tota la força a la família de la víctima, resident a Onil.