Home Alcoi Una campanya tracta de trencar estereotips per a les dones respecte als...

Una campanya tracta de trencar estereotips per a les dones respecte als llocs de treball masculinitzats a Alcoi

691
0
SHARE

La Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi ha dut a terme una campanya amb l’objectiu de complir una de les accions marcades en el I Pla d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi, en concret dintre de l’eix 1.2; Infrarepresentació femenina en llocs de treball masculinitzats.

En aquesta campanya es pretén visibilitzar a dones de la plantilla municipal que fan un treball on actualment hi ha infrarepresentació femenina perquè altres dones o xiquetes puguen tindre referents i seguir el seu camí.

Onze dones de diferents departaments mostren en un vídeo d’un minut el seu dia a dia, i amb dos cartells que acompanyen cada vídeo es convida a qui ho visualitza a reflexionar per a trencar estereotips relatius a l’ocupació laboral de les dones.

“L’elaboració d’aquest Pla ha de ser útil per a caminar cap a un futur on el sexe d’una persona no predetermine què pot o no pot fer, què pot o no pot tindre, en definitiva, quin és el seu paper social. Per tant, un Pla d’Igualtat ha de servir per a provocar canvis en la realitat. Com administració hem de donar exemple a la societat i amb aquesta campanya en concret volem visibilitzar a dones que fan un treball tradicionalment dut a terme per homes, perquè puguen ser un exemple per altres dones o xiquetes i també perquè la ciutadania conega la gran tasca que fan”, ha destacat la Regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia.