Home Beniarrés Una cantant de Beniarrés opta a ser seleccionada per a concursar en...

Una cantant de Beniarrés opta a ser seleccionada per a concursar en OT2020

0
SHARE

La jove Samantha Gilabert, natural de Beniarrés, és una de les 30 persones de tota Espanya que opten a participar en la propera edició d’Operación Triunfo. Aquest reality show centrat en la música és un dels espais televisius més conegut d’aquest format. En les seues edicions anteriors ha llançat a la fama a múltiples artistes, però és la primera vegada que una artista de la muntanya alacantina està a punt de participar.

La jove és vocalista al grup Cactus, amb el que llançarà nou disc aquest proper mes de desembre. Samantha ha superat totes les prèvies, però no serà fins la coneguda com Gala 0 quan es conega si finalment és una de les classificades. Si finalment concursa ho farà a pesar de tindre un 60% de pèrdua autiditiva que l’obliga a utilitzar audífons, tot i que aquest factor no l’afecta a l’hora de cantar.

Actualment Samantha treballa a l’illa de Lanzarote, a les Canàries, on anima les festes d’un hotel. Si és seleccionada, la seua vida pot canviar radicalment degut al seu pas per l’acadèmia d’OT2020.