Home Alcoi Una empresa local escomet treballs de manteniment en els sistemes de drenatge...

Una empresa local escomet treballs de manteniment en els sistemes de drenatge dels accessos a Alcoi

0
SHARE
Treballs de manteniment executats de nit a un dels accessos per carretera a Alcoi.

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de la Brigada d’Obres i la de jardins, està escometent diverses actuacions a la ciutat de forma costant orientades al manteniment de la mateixa. A més, s’ha adjudicat un contracte per per la millora del sistema de drenatge dels accessos a la ciutat. Es tracta d’un contracte menor de 30.000 euros que porta a terme una empresa local.

El temps d’execució de les actuacions és de dues setmanes, treballant per les nits per tractar de minimitzar les molèsties al trànsit. Estan fent treballs de desbrossament amb tractor, neteja de cunetes laterals i arcades i cunetes inferiors en els accessos a la ciutat dels ponts.

Carreteres afectades

Les actuacions es porten a terme en la zona del Viaducte fins al mas Roig. En el Rebolcat fins la nacional a l’altura del Pinaret d’Asensi; també des de la Venta Saltera fins Bou; en la carretera de Sant Antoni, des del poliesportiu fins l’Ermita; en la carretera Banyeres fins el túnel; i en la carretera del Preventori des de l’alberg fins a Alcoi.

“El manteniment de la ciutat és primordial per a nosaltres, i no es que només ho diguem, és que tots els dies és porten a terme obres de manteniment a Alcoi. A més hem incorporat un milió d’euros més al pressupost en manteniment que ens permetrà dur a terme la contractació de personal per a les brigades municipals i poder fer més actuacions”, ha destacat el Regidor d’Obres, Jordi Martínez.