Home Destacats Una pista de sorra permetrà practicar modalitats esportives de platja al Poliesportiu...

Una pista de sorra permetrà practicar modalitats esportives de platja al Poliesportiu Municipal d’Ibi

337
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi ha rebut de la Diputació d’Alacant l’import de 62.924,26 euros per a la línia de subvencions en infraestructures esportives anomenada ‘Construcció, millora, ampliació o reforma d’instal·lacions esportives municipals: PLA + ESPORT 2021’. Des de l’àrea d’Esports s’informa de l’execució, a aquest efecte, d’una pista de sorra destinada a la realització de diferents modalitats esportives com el vòlei platja, futbol platja, pàdel platja i altres de potenciació física i rehabilitació de lesions.

A més, es procedirà a la pavimentació de la zona adjacent a la instal·lació de sorra. La zona on s’ubicarà aquesta pista de sorra se situa darrere de les pistes de tennis, al costat de les pistes de frontó.

En pocs anys, el Poliesportiu d’Ibi “ha vist millorades i ampliades les seves instal·lacions de manera que el ventall de possibilitats per a la pràctica de diferents modalitats esportives creix i ho seguirà fent en els propers mesos amb les actuacions encara pendents de realitzar”, afirmen des del Consistori iberut.