Home Alcoi Vuit centres educatius espanyols i un colombià participen en el Concurs de...

Vuit centres educatius espanyols i un colombià participen en el Concurs de Viodejocs del Campus d’Alcoi de la UPV

147
0
SHARE

La VI edició del Concurs de Programació de Videojocs del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) s’ha celebrat de manera virtual, a causa de la situació sanitària actual. Està englobat dins de la programació anual de ‘Jóvenes conCiencia’ i ha tingut un alt nivell en la qualitat dels videojocs presentats. Els premis principals els han rebuts el CIP FP Batoi d’Alcoi i l’IES Matemàtic Vicent Caselles Costa de Gata de Gorgos.

El concurs, que organitza el Grau en Enginyeria Informàtica d’aquest campus, compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología – Ministerio de Ciencia e Innovación, i la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, signada amb l’Ajuntament d’Alcoi.

En aquesta sisena edició han participat 9 centres educatius d’Espanya i Colòmbia. Concretament, pertanyen als municipis d’Ontinyent, Alcoi, Gata de Gorgos, Sant Vicent del Raspeig, Bocairent, Dénia i Bogotà (Colòmbia). Els 61 estudiants participants ha presentat els seus videojocs en dues modalitats: Gamesonomy o lliure.

Pau Bernabeu, Director del Campus d’Alcoi de la UPV, ha agraït a tot l’equip de professors del campus que han participat en l’organització i els ha donat una ‘benvinguda virtual’ als participants. Ha destacat “l’esforç i el mèrit” que tenen els participants en les circumstàncies actuals.