Home Destacats “Xarxa Muro” presenta la seua llista electoral completa

“Xarxa Muro” presenta la seua llista electoral completa

0
SHARE
Llista completa persones "Xarxa Muro"

La Coalició d’Electors ” Xarxa Muro” ja ha presentat la llista de persones que formaran part de la formació que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

En l’acte de presentació es va posar en valor tot el treball i les activitats realitzades per el col·lectiu, les quals van tindre una gran acceptació i van redundar en benefici de la ciutadania.

A més, es va aprofundir en el missatge del que realment persegueix i representa Xarxa Muro, que és principalment el municipalisme i la participació en els assumptes importants per part de les veïnes i veïns de Muro.

La relació dels integrants de Xarxa Muro per a les eleccions municipals és la següent :

1- Gabriel Tomás Salvador

2- Kike Pascual Vañó

3- Desiré Olcina Martí

4- Josep Baeza Molina

5- Ángeles Pérez Lucas

6- Moisés Joan Moltó Calabuig

7- Wendy Mabel Velasco Aguilar

8- Cristian Cairols Domínguez

9- Ana María Moncho Satorres

10- Ricardo Bardisa Buades

11- María del Mar Sola Ferri

12- Jorge Alberto Molines Ferrándiz

13- María José Rodríguez Francés

Reserves :

14- Francesca Juan Doménech

15- Juan Carlos Ferrándiz Martínez

“És una llista molt completa pel que respecta a les seues aptituds i perfils, a més barrejada d’experiència i joventut. La veritat és que estem encantats de la gran implicació i ganes de treballar que han demostrat els seus components, és un plaer estar rodejat de persones amb tanta força vital”, explicava Gabriel Tomás, el candidat a l’alcaldia i actual alcalde de Muro.

L’acte de presentació va finalitzar amb el parlament del candidat Gabriel Tomás, el qual va explicar la gran feina realitzada per part dels actuals components de Xarxa Muro a l’Ajuntament en l’actual legislatura, a més de ressenyar el projectes pendents però propers a començar, i part del objectius marcats per la coalició d’electors per a la pròxima legislatura en cas d’assolir l’alcaldia.