Inici Cultura Arranca la III Exposició de la História de Joguets al Museu del...

Arranca la III Exposició de la História de Joguets al Museu del joguet d’IBi

522
0
COMPARTIR

51 participants seràn els que es presenten a aquesta tercera mostra que tindrà lloc del 12 de juliol al 15 de septembre al Museu del joguet d’Ibi. Tots ells partiparàn amb les seues propostes dedicades al art i a la cultura al voltant del joguet.

En l’any 2017, el propi museu i l’Associació Artística de la Vall del Joguet (Engafat), crearen un projecte amb l’objectiu de donar l’oportunitat tant a creadors com artistes per a poder expossar les seues propostes i dissenys a les instalacions d’un punt de refrència com és el Museu del joguet d’Ibi i destacar d’aquesta manera el que representa a nivell, eonòmic, social i cultural el joguet a aquest municipi.

Dins d’aquest event s’han organitzat diverses activitats que es sumen a l’exposició. Algunes d’aquestes activitats són el Taller d’elaboració de Fanzine el dia 26 de juliol, una visita guiada per tota l’exposició organitzada per l’Asociació de persones sordes d’Alcoi i Comarca al 7 de septembre així com el plantament d’un mercat artístic a la plaça Nicolás Payá Jover.

Per a l’ultim cap de setmana de septembre s’ha prevés l’organització d’un taller d’Art i Il·lustració en el qual participarà l’artista alacantí nominat als premis Goya 2018 per el curtmetratge d’animació ‘Colores’, Arly Jones.

Amb l’objectiu de projectar i fomentar l’art al carrer, Fernando Fernàndez Torres i Sofia Albero Verdú ambdós president i vicepresidenta d’Engafat, van realitzar una ponència al IV Congrés Internacional d’Investigació en Arts Visuals sobre la realització del Fanzine como a eina difusora de l’art.