Home Alcoià Alcoi repartirà mascaretes a la gent que vaja en transport públic al...

Alcoi repartirà mascaretes a la gent que vaja en transport públic al treball

5915
0
SHARE

El repartiment de mascaretes per a les persones que hagen d’acudir als seus llocs de treball utilitzant transport públic tindrà lloc a Alcoi demà dimarts i el dimecres. Les mascaretes es repartiran, seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat, en els autobusos urbans, en l’autobús interubà i al tren, i quant als dies i horaris per al repartiment s’ha fixat segons els acords amb la Subdelegació de Govern.
El repartiment de mascaretes tindrà lloc els dos dies en un horari establit, com és de 6.30 a 9 hores, i de 16 a 18 hores, tenint en compte que es repartiran únicament per als treballadors que acudeixen als llocs de treball.
Efectius de Protecció Civil, Policia Local i Policia Nacional comprovaran que a la persona a la qual se li entrega la màscara acudeix efectivament al seu lloc de treball, per la qual cosa serà necessari portar la documentació pertinent que acredite que es dirigeix al seu lloc de treball.
El portaveu del govern municipal, Jordi Martínez, remarca el fet que “complirem la recomanació del Ministeri de Sanitat i totes aquelles persones que hagen d’utilitzar mitjans de transport públics per a acudir als seus llocs de treball rebran una màscara, que es repartiran dimarts i dimecres”.
Martínez incideix en què és fonamental garantir la seguretat i recorda que per a tots els ciutadans “és bàsic mantenir la distància de seguretat, una correcta higiene, especialment de les mans, i complir amb les diferents recomanacions que realitzen des de Sanitat”.
Cal apuntar que més endavant, si arriba a ser necessari que tots els ciutadans porten màscara, s’abordarà el subministrament de manera coordinada amb el Ministeri i la Generalitat Valenciana.