Home Alcoi El Betlem de Tirisiti torna a l’explendor amb una estimació de 200...

El Betlem de Tirisiti torna a l’explendor amb una estimació de 200 espectacles i 25.000 espectadors

442
0
SHARE

El teatre de titelles ‘El Betlem de Tisiti’ inicia la primera campanya de Nadal sense cap mena de restriccions sanitàries després de la pandèmia. A la presentació d’inici de campanya s’ha explicat que La Dependent, companyia encarregada d’executar l’espectacle aquesta temporada, espera realitzar entorn de 200 representacions i acollir a més de 25.000 espectadors entre la campanya d’escolars i la de tots els públics.

La campanya escolar va iniciar el passat 25 de novembre i estarà realitzant-se en un horari lectiu fins al 22 de desembre, acollint a gent de centres escolars, incloent-hi col·legis i instituts, i com a novetat, enguany també als centres de dia, geriàtrics, associacions i grups corporatius. Observant les 220 reserves ja confirmades, s’estimen un total de 12.000 espectadors escolars sumant les dues i tres funcions diàries, els quals adquiriran nivell pedagògic i cultura amb la funció.

Campanya per a tots els públics

Pel que fa a la campanya de tots els públics, s’espera abastir una demanda de 13.000 espectadors amb 77 funcions totals, incloent-hi les dues de protocol, les entrades per a les quals eixiran a la venda el vinent 16 de desembre a les 16:00 de forma exclusiva en línia i amb un cost de 5 € més cost de gestió. A més, es realitzaran tres funcions excepcionals els dies 3, 10 i 17 de desembre per a entitats esportives i grups municipals, i una protocol·lària el 18 de desembre amb diferents autoritats.

El Betlem de Tirisiti és un espectacle de titelles tan únic que atrau molts espectadors. Açò suposa un gran atractiu turístic per a Alcoi, ja server com a excusa perquè els visitants més llunyans visiten altres punts emblemàtics de la ciutat. A més, cal destacar que la Diputació d’Alacant li va atorgar el Premi Miguel Hernández al sector de les arts escèniques a la II Gala de Premis a la Cultura Alacantina a causa de la seua trajectòria i personalitat única.