Home Alcoi Alcoi adquireix un edifici al Partidor amb el que rehabilitar el barri...

Alcoi adquireix un edifici al Partidor amb el que rehabilitar el barri dotant d’utilitat pública aquests espais

157
0
SHARE
L'edifici adquirit per l'Ajuntament d'Alcoi per a dotar d'usos la rehabilitació del barri.

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat la compra d’un edifici en el número 19 del carrer Sant Vicent, en la zona del Partidor. Es tracta d’un immoble de dos altures i de 128,25 metres quadrats de superfície, que el Consistori ha adquirit per 18.407,73 euros amb l’objectiu d’anar consolidant propietat i, d’aquesta manera, escometre una rehabilitació del barri.

La finca en qüestió és adjacent a un solar que també és de propietat municipal i tots dos estan situats al costat d’un altre terreny que l’Ajuntament va adquirir fa uns anys i va transformar en una xicoteta plaça en aquest mateix carrer.

Segons ha explicat la Regidora d’habitatge, Teresa Sanjuán, la intenció és aprofitar la suma dels terrenys alliberats per a “consolidar i millorar espais urbans, conferint-los una utilitat que beneficie a la ciutadania en general i al barri del Partidor, en particular”. L’edil ha afegit que l’Ajuntament treballarà en una sèrie de propostes per a donar-li a aquesta zona un ús més social i d’esplai, que posarà en comú amb els veïns del barri

Sanjuan, al Comité Nacional del PSPV

Per altra banda, la secretària d’organització dels Socialistes d’Alcoi, Teresa Sanjuan Oltra, formarà part del Comité Nacional del PSPV. Aquesta incorporació ve donada pel nomenament de la nova Secretaria General, Diana Morant, i la seua Executiva. El Comité Nacional del PSPV és l’órgan superior entre congressos, l’encarregat de fiscalitzar a l’Executiva.

El secretari general dels Socialistes d’Alcoi, Jordi Martínez, ha ressaltat aquesta incorporació, que es suma als 3 alcoians a l’Executiva del PSPV i que fan que Alcoi tinga un pes específic en la nova configuració dels Socialistes Valencians.