Home Alcoi Alcoi enceta nova temporada de piscines amb una estimació d’assistència d’unes 60.000...

Alcoi enceta nova temporada de piscines amb una estimació d’assistència d’unes 60.000 persones

0
SHARE

Les altes temperatures de l’etapa estival fa que moltes persones busquen rebaixar eixa sensació de calor. I un dels principals mètodes per a aconseguir-ho està en el bany, ja siga en piscina, riu o platja. Però no tothom té les mateixes possibilitats per a refrescar-se, bé per motius econòmics o bé per no tindre una piscina pròpia. Per això, pràcticament totes les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla compten amb piscines municipals que posen a disposició del seus veïns. La temporada s’ha obert ja, entre altres, a la ciutat d’Alcoi.

Són fins a 4 les piscines municipals que enguany estan obertes des de finals del passat mes de juny i fins al proper 10 de setembre a la capital de l’Alcoià. Una lapse de temps que suposa una setmana més del que sòl ser habitual en quant a la temporada de bany a la ciutat dels ponts. Fet que respon a la demanda que des de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi han detectat una vegada superada la pitjor fase de la pandèmia. La xifra estimada d’usuaris oscil·la entre les 40.000 i les 60.000 persones, depenent de la climatologia que acompanye al present estiu.

Majors i menuts a les piscines

Durant les primeres jornades, els principals usuaris són tant els més majors com els més menuts, que es solen repartir les hores de piscina entre matí i vesprada respectivament. A més, els jubilats podran accedir a les piscines de forma gratuïta durant els dilluns dels mesos de juliol i agost. En el que tots els usuaris coincideixen és en la familiaritat de cada piscina a Alcoi, ja que esta distribuïdes per a abastir a tots els barris de la ciutat.

Tres de les quatre piscines alcoianes pertanyen a l’Ajuntament d’Alcoi, mentre que la de les Paúles està activa per a tota la ciutadania gràcies a un conveni entre els dos ens.