Home Alcoi Alcoi treballa en un nou plec per al servei de patinets elèctrics...

Alcoi treballa en un nou plec per al servei de patinets elèctrics en abandonar la concessionària per manca d’ingressos

0
SHARE

La ciutat d’Alcoi, dins la seua Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) i en el marc de l’Agenda 2030, ha fet de la mobilitat sostenible un dels pilars del futur per a la capital de l’Alcoià. Tant que va habilitar un concurs públic per a adjudicar un servei de mobilitat sostenible en base als patinets elèctrics. Des del mes de març, els usuaris han recorregut amb aquests vehicles més de 45.000 quilòmetres en 25.000 viatges.

Però aquestes dades no han suposat suficients guanyes per a l’empresa concessionària, que ha decidit retirar el servei. Un fet que ha sigut possible degut a que cap relació contractual lligava a les dos parts implicades dins d’un servei que no ha tingut mentre s’ha prestat cap cost per a l’Ajuntament d’Alcoi. Precisament per això, el Consistori no tenia forma de retindre aquest servei per als veïns.

Nou plec per a un millor servei

Ara bé, la renúncia de l’anterior concessionària permetrà a l’Ajuntament enllestir un nou plec de condicions que millore el servei. Es vol fer en base a diferents criteris, entre els que es troben uns millors aparcaments per als vehicles sostenibles i l’incremente de la tipologia d’aquests també a les bicicletes.