Home Castalla Castalla espera batre rècords amb una Fira de Sant Isidre amb menys...

Castalla espera batre rècords amb una Fira de Sant Isidre amb menys finançament però més pú

0
SHARE

La Fira de Sant Isidre suposa el principal aparador comercial de la ciutat de Castalla. Fundada pels concessionaris de vehicles de la ciutat i part del comerç local, el certamen arriba enguany a la seua edició número 30. Ho fa amb un replanteig per part de l’organització, que ha estructurat la distribució de forma que tot el públic tinga que passar per les 9 diferents àrees que composen aquesta edició. Abasten des de d’automoció fins a atraccions, passant per esport o concerts, sobre una superfície de 39.000m2.

La fira compta enguany amb un finançament menor que en 2023, passant dels 200.000 als menys de 150.000€. Ara bé, el treball de preparació ha permès que la despesa no es centre tant en imatge, sinó més bé en potencials atractius per al gran públic. De fet, l’organització espera batre rècords d’assistència gràcies a iniciatives com el concert de comiat del grup El Diluvi o el correfocs. Tot en un certamen que ha programat una extensa i intensa programació d’oci, trobades i visites turístiques.

Seguretat i elevada presència policial

L’esdeveniment comptarà enguany amb fins a 40 agents dels diferents cossos de seguretat per a vetllar pel seu normal desenvolupament. Més de 65 comerços locals de tot tipus exposaran els seus productes i prestaran els seus serveis durant els 3 dies en que es celebra la fira. El total d’expositors ascendeix a 219 per a un esdeveniment que enguany posa l’accent en promocionar els productes típics castelluts.

La 30a edició de la Fira de Sant Isidre de Castalla tindrà lloc entre el 24 i el 26 de maig, dates que no coincideixen amb cap festivitat del voltant.