Home Destacats Castalla reforça seguretat i millora accessibilitat per a una Fira de Sant...

Castalla reforça seguretat i millora accessibilitat per a una Fira de Sant Isidre amb més superfície

554
0
SHARE
L'Alcaldee de Castalla i el Cap de la Policia Local presenten el dispositiu de seguretat.

Aquest proper cap de setmana hi ha diverses localitat de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla que celebren diferents esdeveniments relacionats amb la Cultura i l’oci. Moros i Cristians a Muro, Avís a Ibi, Fira Andalusa a Alcoi, processons a Onil i la Fira de Sant Isidre de Castalla conformen una àmplia oferta a l’interior alacantí. En el cas de la Fira de Sant Isidre, enguany l’aposta de l’Ajuntament de Castalla es dirigeix a convertir-la en referent comercial i cultural a la zona. Un fet que comporta un notable augment de la superfície expositiva.

És per això pel que l’organització ha decidit incrementar el nivell de seguretat per a garantir el correcte desenvolupament del gran ventall d’activitats que composen la programació. Un fet que suposarà un increment del nombre d’efectius destinats a garantir la seguretat de la Fira de Sant Isidre, en la que s’esperen milers de visitants. El dispositiu està composat per 3 patrulles contínues de la Policia Local castelluda, a més de la presència de Guàrdia Civil i Protecció Civil, que es veurà reforçada per seguretat privada en l’interior de la superfície expositiva.

Més aparcaments i millor accessibilitat

L’increment de la superfície de la Fira i el llarg seguit d’activitats previstes ha derivat també en millores en quant a l’accessibilitat. Tant que s’han habilitat diferents aparcaments assenyalats i que tindran presents les possibles limitacions de mobilitat dels visitants de la Fira. Les forces de seguretat han demanat la col·laboració ciutadana per a detectar qualsevol problema que es puga donar.

La Fira de Sant Isidre de Castalla s’inaugura en la vesprada del proper divendres 12 de maig, tot i que la superfície expositiva ja estarà tancada a partir del dijous.