Home Cocentaina Cocentaina amplia el termini per a demanar bons de consum de fins...

Cocentaina amplia el termini per a demanar bons de consum de fins a 200€ per al comerç local

0
SHARE
Cartell anunciador de la campanya de Bons de Consum a Cocentaina.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cocentaina ha reactivat la campanya dels ‘Bons Consum‘ amb abonaments per valor de 20, 50, 100 i 200 euros, els quals es podran adquirir de forma electrònica a través de la pàgina web http://cocentaina.bonosconsumo.es/.

S’ha decidit ampliar el termini fins als 2 de desembre per tal de garantir el consum de totes aquelles persones que no van poder accedir al bo durant l’anterior campanya, finalitzada el 25 d’octubre. Cada persona tindrà un màxim de 200 euros que podrà emprar en les seues compres als establiments adherits, els quals es poden consultar a la mateixa pàgina web.

Inversió de 167.000€

Segons ha explicat Paco Payà, Regidor de Sectors Productius, “la prioritat del nou govern municipal és impulsar el consum al comerç local i incentivar l’economia contestana. Per aquest motiu, hem decidit reactivar la campanya dels Bons Consum que, novament, estarà oberta tant als empadronats a Cocentaina com als que no, i suposarà una inversió directa de 166.799 euros. I és que, al cap i a la fi, el nostre objectiu és atraure tota classe de compradors al nostre poble i mostrar-los la gran varietat i qualitat dels nostres productes”.