Home Destacats La Protectora d’Ibi demana ajuda per a fer front a la reparació...

La Protectora d’Ibi demana ajuda per a fer front a la reparació del seu vehicle i poder seguir prestant servei

0
SHARE
Instal·lacions de la Protectora d'Ibi durant una jornada de visites.

Quasi 1.700€. És el preu de la darrera reparació que ha hagut de dur a terme la Protectora d’Animals d’Ibi amb el vehicle que utilitza habitualment en els seus serveis. Es tracta d’una furgoneta que ha patit treballs a fons que inclouen des de la substitució de l’embragatge fins als pneumàtics, les pastilles de frenada o els anclatges del propi motor.

Els treballs han requerit de 19h de mà d’obra i d’una inversió propera als 800€ en materials, fins arribar a una suma que ara mateix és inassolible per a l’ens. La manca de les subvencions municipals degut a la impossibilitat d’afrontar pagaments per part de l’Ajuntament d’Ibi fa impossible pagar el rebut del mecànic. Un fet pel que la protectora ha demanat ajuda a tota la societat iberuda.

Aquest col·lectiu porta mesos vivint gràcies a les aportacions de la societat, les donacions, les campanyes que duen a terme i el personal voluntari. L’ens ha demanat de nou ajuda a tota la societat per a fer front a un pagament i ha obert el compte ES30 0081 1116 5400 0102 5906 per a rebre donacions amb les que continuar amb la seua tasca.