Home Alcoià Les Cambres de Comerç d’Alcoi i Alacant convoquen a les pimes alacantines...

Les Cambres de Comerç d’Alcoi i Alacant convoquen a les pimes alacantines a dirimir quina és la Pime de l’Any

197
0
SHARE
Imatge de la darrera edició dels Premis de la Cambra de Comerç d'Alcoi.

La Cambra de Comerç d’Alcoi, la Cambra de Comerç d’Alacant i Banco Santander, convoquen, en col·laboració amb la Cambra d’Espanya i el diari Información, la vuitena edició del Premi Pime de l’Any. L’objectiu d’aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’exercici de la tasca quotidiana.

El termini de presentació de candidatures per al premi Pime de l’Any 2024 comença el 23 de febrer i es tancarà a les 20.00 hores del proper 8 d’abril. A aquesta nova convocatòria hi poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros al tancament de l’exercici 2023 que tinguin la seu social a la província d’Alacant.

A més de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits a les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació i Pime Sostenible. L’empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l’Any 2024, que es fallarà el primer trimestre del 2025. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seves categories respectives.

Com participar?

Les empreses interessades hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que es troben a les webs de la Cambra de Comerç d’Alcoi i de la Cambra de Comerç d’Alacant i, on també es poden consultar les bases del concurs. El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb especial atenció a locupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de l’empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles en què han participat.

Més de 9.000 empreses participants

El Premi Pime de l’Any es consolida amb aquesta vuitena edició com el guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles. L’any passat, setena edició del premi, es van inscriure un total de 1.740 empreses de les 50 províncies i hi van participar 52 Cambres de Comerç territorials, 13 Adreces Territorials del Banco Santander i les principals capçaleres de la premsa espanyola. Des del 2017, any del seu llançament, ja són 9.176 pimes que han participat en aquest certamen.