Home Cocentaina Cocentaina obri la bossa per a contractar desenes d’informadors turístics per a...

Cocentaina obri la bossa per a contractar desenes d’informadors turístics per a la Fira de Tots Sants

867
0
SHARE
La Fira de Tots Sants de Cocentaina, amb els carrers de gom a gom.

La vila de Cocentaina acull entre els dies 1 i 5 de novembre una nova edició, la que 677, del gran esdeveniment comercial de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Es tracta de la Fira de Tots Sants, que cada any genera un moviment econòmic de més de 40M€ i un nombre de visitants que està en torn al mig milió. Fets que la converteixen en un dels esdeveniments més grans que es celebren a la muntanya alacantina. Però, precisament per això, és necessari abastir als visitants de tots els serveis i la informació necessària per a gaudir al màxim l’experiència.

A més, la Fira de Tots Sants no sols ofereix una colossal oferta comercial de tot tipus. Paral·lelament també existeix una enorme oferta cultural i d’oci que fa necessària la contractació de personal que la divulgue. Per això, l’Ajuntament de Cocentaina ha obert el procés per a contractar a informadors turístics que traslladen la informació del certamen als visitants. Entre les seues tasques està la de rebre’ls, traslladar-los la programació de la Fira i difondre els atractius de la capital del Comtat, més enllà del propi certamen.

Inscripcions obertes

Tots els interessats poden acudir a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cocentaina per a inscriure’s, tenint en compte que son necessàries desenes de persones per a abastir aquesta tasca en un esdeveniment amb centenars de milers de persones implicades. Cada candidat s’enfrontarà a dos fases dins la prova de selecció. Una primera anomenada d’oposició, en la que hauran de respondre correctament a un test centrat en la història i l’evolució tant de la Fira de Tots Sants com de la pròpia Cocentaina. Els que superen aquesta fase hauran de concórrer a una segona fase amb forma de concurs, en el que mostraran els seus mèrits en torn a paràmetres com l’experiència professional, la formació o els idiomes –nacionals i internacionals-.

El procés està oberta ja a la vila comtal fins el proper 20 de setembre per a un equip d’informadors que tindran un paper rellevant a l’hora de engrandir la Fira i la pròpia Cocentaina.