Home Alcoi L’adquisició dels Camps del Serpis per l’Ajuntament d’Alcoi permetrà escometre intervencions i...

L’adquisició dels Camps del Serpis per l’Ajuntament d’Alcoi permetrà escometre intervencions i ampliar el poliesportiu

382
0
SHARE
Un dels 3 camps adquirits per l'Ajuntament d'Alcoi al Poliesportiu Francisco Laporta.

L’Ajuntament d’Alcoi ha adquirit els Camps del Serpis per un total de 190.000 euros a pagar en tres terminis. Cal assenyalar que aquests camps de futbol eren propietat de la RFEF, i que l’Ajuntament tenia signat un conveni de col·laboració amb la Federació Valenciana de Futbol (FFCV) que tenia preferència per a l’ús dels camps. Aquest conveni de 25 anys acabava pròximament.

Pel que respecta al pagament, 40.000 euros es van pagar amb la signatura del contracte a principis d’estiu; aquest setembre s’abonaran 75.000 euros i d’ací un any, al setembre de 2024, els altres 75.000 restants.

Fins ara, l’Ajuntament no podia demanar subvencions per reformar els camps ni fer millores d’import elevat, ja que segons la legislació vigent no pot actuar sobre terrenys d’altres propietaris. Ara, al ser de titularitat municipal ja es podran fer diferents intervencions, que per altra banda comencen a ser necessàries.

Ampliació del poliesportiu

Els camps del Serpis estan integrats per 3 camps de futbol: l’1, Aurelio Colomina i el 2, Normando Llopis, són de gespa artificial; mentre que el 3 Cesar Narro, es de terra i actualment està en desús per al futbol i s’utilitza com aparcament. Aquest terreny és on es projecta l’expansió del Poliesportiu, on s’estudiarà què fer per ampliar les instal·lacions i atendre les necessitats actuals.

“L’Ajuntament ha de ser el propietari dels terrenys per poder demanar subvencions o fer grans intervencions. En cas contrari o sense els informes pertinents, el Departament d’Intervenció no autoritzaria cap actuació. Ara podrem millorar els camps i en un futur utilitzar el camp 3 per a ampliar las instal·lacions i cobrir les necessitats actuals”, ha destacat el Regidor d’Esports, Alberto Belda.