Home Cocentaina Cocentaina rep els primers turistes de l’Imserso gràcies a un conveni signat...

Cocentaina rep els primers turistes de l’Imserso gràcies a un conveni signat el passat mes de novembre

0
SHARE
Turistes de l'Imserso visiten un dels atractius turístics i patrimonials de Cocentaina.

Cocentaina gaudeix d’un patrimoni i d’un potencial turístic que, des de la Regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament, es vol impulsar amb diverses accions. Una d’elles ha estat la signatura d’un conveni amb l’empresa Mundosenior, que suposarà l’arribada regular de diversos autobusos de l’Imserso que, a més de visitar Cocentaina, suposarà una inversió directa en el comerç local.

A més, la Regidoria de Turisme i Patrimoni ha millorat la qualitat d’aquestes visites facilitant un guia municipal i obrint als visitants els principals monuments de Cocentaina que, fins ara, restaven tancats als grups de l’Imserso. El dilluns 13 de novembre va marcar un abans i un després en el turisme contestà, ja que era el dia en què s’inauguraven aquestes visites amb un grup de l’Imserso procedent de Madrid.

Beneficis per a hostaleria i comerç

Paco Payà, Regidor de Turisme i Patrimoni, ha manifestat la seua satisfacció amb aquesta iniciativa, “que suposarà un gran benefici per a l’economia local i per a Cocentaina com a potència turística tant a escala autonòmica com nacional. No obstant això, continuarem apostant pel turisme i pel nostre patrimoni amb noves iniciatives des de l’Ajuntament com ja hem fet amb les jornades de portes obertes al Palau o el Castell, les visites guiades o la millora del nostre patrimoni com la reparació del rellotge de la façana de l’Ajuntament”.