Home Cocentaina Contenidors personalitzats a Cocentaina després que la localitat guanyara el Repte Mapamundi...

Contenidors personalitzats a Cocentaina després que la localitat guanyara el Repte Mapamundi pel reciclatge

0
SHARE
Un dels contenidors personalitzats instal·lats a Cocentaina.

Cocentaina, juntament amb Ibi i Alcoi, ha sigut un dels 3 municipis guanyadors del Repte Mapamundi, organitzat per Ecovidrio i el Consorci Terra dintre de la categoria de municipis amb més de 10.000 habitants.

El premi consisteix en la retolació de huit contenidors de vidre amb un disseny personalitzat, que compta amb aspectes destacats de Cocentaina vinculats a la cultura o la gastronomia. Els contenidors retolats es troben al Pla de la Font, Poble Nou de Sant Rafael, Plaça Anselmo Marti, Av. Les Moreres, C/ Músic J. Richart, Paquito el Xocolatero, Av. Ferrocarril i C/ Poeta Josep Carbonell.

Promoció del reciclatge

La campanya del Repte Mapamundi té per objectiu incrementar el vidre reciclat a tots els municipis que formen part del Consorci Terra. A Cocentaina es van realitzar diferents jornades informatives, repartiment de fullets informatius i bosses de reciclatge, la col·locació d’un contenidor al carrer Literat Azorín i la difusió a través de les xarxes socials municipals.

Amparo Ferrer, Regidora de Residus, ha afirmat que “l’objectiu és fomentar el reciclatge del vidre i augmentar la separació correcta d’aquest residu. Les il·lustracions relacionades amb aspectes de la nostra cultura i gastronomia, com els Nanos o la Corriola, aporten als contenidors un aspecte més agradable per a l’arreplegada del vidre i són una bona mostra del compromís d’aquest govern amb la sostenibilitat i el reciclatge”.