Home Destacats Convocada la II Marxa a Peu per a reivindicar més investigació contra...

Convocada la II Marxa a Peu per a reivindicar més investigació contra el càncer de mama a Ibi

0
SHARE
Instants previs a la I Marxa a Peu contra el càncer de mama a Ibi en 2022.

El diumenge 22 d’octubre, SOLC -Associació comarcal per al suport i el tractament del càncer- organitza la II Marxa a Peu, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Càncer de Mama, i en què col·labora l’Ajuntament d’Ibi, a través de la regidoria de Serveis Socials, juntament amb altres empreses i organismes.

El lloc d’inici de la marxa serà a la plaça de la Fàbrica Rico i les inscripcions començaran a les 9.30h. El donatiu de les mateixes és de 5€ i amb elles es lliurarà una samarreta de la marxa. Arribades les 11.00h es realitzarà la lectura de manifest i a les 11.15h tindrà lloc l’inici de la marxa, acompanyada per una batucada. En acabar, hi haurà un aperitiu per a totes les persones assistents.

Ruta de la marxa

La ruta és interurbana i transcorrerà per plaça Fàbrica Rico, carrer de les Eres, plaça de l’Església, plaça de les Corts, plaça de la Palla, carrer de Fra Gregorio, plaça de Sant Vicent, plaça de la Foia, parc de les Hortes, carrer d’Òscar Esplà, carrer Francisco Balaguer, plaça El Balsín, carrer Reis Catòlics, carrer Alacant, avinguda de la Pau, carrer Reis Catòlics, carrer 9 d’Octubre, plaça Reis Mags, carrer Metge Antonio Anguiz, carrer Tibi, carrer Sant Roc, carrer Constitució, carrer Ramon i Cajal, carrer Dr. Marañón, carrer Germans Payá, carrer Pou de Neu, carrer Sant Josep, avinguda Juan Carlos I, carrer Les Eres i plaça Fàbrica Rico.

Montse Agulló, tinent d’alcalde de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ibi, ha expressat que “l’any passat, en la primera edició, va ser un èxit d’assistència que s’espera que es puga tornar a repetir. L’Ajuntament d’Ibi convida a tota la ciutadania a participar d’aquesta marxa que commemora un important dia de reclam per a la investigació de tota mena de càncer, però especialment aquest dia per al de mama, així com un missatge de força i ànim per a totes aquelles persones que estiguen passant per un procés de curació”.