Home Cultura Convoquen una observació astronòmica solidària a benefici de Càritas al Jardí Botànic...

Convoquen una observació astronòmica solidària a benefici de Càritas al Jardí Botànic de Torretes d’Ibi

0
SHARE
Cartell que anuncia l'observació astronòmica solidària a Ibi.

Observar les estrelles del firmament i exercir la solidaritat són dos conceptes que, a priori, guarden poca o nul·la relació. Però una activitat prevista per a aquest proper dissabte 12 d’agost els unirà per a, d’una banda, gaudir de la ciència; i d’altra aportar aliments amb els que ajudar a les persones més desafavorides. Es tracta de l’observació astronòmica ‘Estrelles Solidàries’ que es celebrarà al Jardí Botànic de Torretes d’Ibi.

La iniciativa, que ja s’ha celebrat en anteriors ocasions, té caràcter gratuït i una intencionalitat divulgativa científica. Per un costat, la pluja de les conegudes ‘Perseides’ farà les delícies dels amants de l’astronomia gràcies a la col·laboració de l’Associació Universitària d’Astronomia de la Universitat d’Alacant (UA). Per altre, la participació de Càritas suposa una crida als participants a aportar productes no peribles per a assistir a l’activitat, que seran destinats a persones sense recursos.

L’observació començarà a les 20h del dissabte 12 d’agost en les immediacions del Jardí Botànic de Torretes. Aquelles persones interessades poden inscriure’s al Departament de Medi Ambient d’Ibi.