Home Destacats Cristina Tango és cessada del seu càrrec com Regidora de Comerç i...

Cristina Tango és cessada del seu càrrec com Regidora de Comerç i Hostaleria de l’Ajuntament d’Onil

0
SHARE
Cristina Tango, fins ara Regidora de Comerç a l'Ajuntament d'Onil.

El passat divendres 9 de febrer, l’Ajuntament d’Onil celebrava el seu plenari mensual habitual. Un plenari del que l’equip de Govern del PP a la vila de les nines ha eixit a una membre menys. Després de les eleccions municipals del passat any, la manca d’acord entre PSPV i Sumem Onil va deixar en bandeja l’Alcaldia de la població als conservadors, guanyadors dels comicis i que des de llavors governen en minoria.

Els populars es queden així amb 5 regidors a males penes 9 mesos després d’aquella fita electoral i de que es configurara el govern municipal. Tot per a governar un Consistori composat per 13 edils. La retirada de competències s’hauria produït -segons diverses fonts locals- sense que la regidora afectada, Cristina Tango, haja tingut coneixement abans del propi plenari, del qual ha eixit ja sense competències. Algunes fonts inclús apunten a que la signatura de la cessió ha tingut lloc per part de l’Alcalde, Jaume Berenguer, hores abans del plenari.

Repartiment de regidories

Eixes mateixes fonts apunten a la mala relació entre Tango i l’assessora de comunicació contractada per l’Ajuntament des de l’inici de la legislatura com a motiu principal del cessament. Les competències de la regidora cessada han passat a altres regidors del grup popular. Així, Educació serà gestionada per Rubén Garrido, mentre que Mercat, Comerç, Hostaleria, Fires, Comunicació i Patrimoni passaran a la carteta del propi Alcalde, Jaume Berenguer.