Home Destacats Cristina Tango passa als No Adscrits i reclama la dimissió de l’equip...

Cristina Tango passa als No Adscrits i reclama la dimissió de l’equip de Govern i l’assessora municipal

0
SHARE

La governabilitat a l’Ajuntament d’Onil es complica per a l’equip de Govern, que ja va encetar la legislatura governant en minoria després d’haver guanyat les eleccions municipals del 28M. Tot després de que l’enfrontament entre els populars i la seua ex regidora, Cristina Tango, haja viscut un nou capítol després de la denúncia vessada fa unes setmanes, en la que acusava a l’Alcalde de mentir.

Ara, Tango he reiterat les seues paraules i ha confirmat que abandonarà la disciplina conservadora per a passar el grup de No Adscrits. És a dir, que el seu vot pot sumar-se als dels altres dos partits de l’oposició per a fer ingovernable l’Ajuntament d’Onil. En el centre del problema, segons la ja ex edil popular, està l’assessora contractada pel Consistori, i de la que Tango afirma que té absolut poder en les oficines municipals.

Exigència de dimissions

La regidora ha insistit en que no ha dut a terme cap actuació fora de la llei i manté les acusacions de mentir i manipular cap a tot l’equip de govern i cap a part de l’agrupació local del PP. Tant que ha demanat la dimissió de tot l’equip de govern en bloc i la rescissió del contracte amb l’assessora municipal.

El plenari d’aquest divendres promet ser mogut a la vila de les nines. Formacions com PSPV i Sumar ja han anunciat que demanaran informació respecte a la crisi de govern oberta amb la retirada de competències a Cristina Tango. Una edil que manté que atresora proves contra l’equip de Govern del que formava part.