Home Destacats Dos camions son past de les flames en un incendi de matinada...

Dos camions son past de les flames en un incendi de matinada que quasi afecta a una nau industrial a Ibi

1675
0
SHARE

Un incendi ha posat la veu d’alarma aquesta passada matinada a una de les majors zones industrials de la vila d’Ibi. Passades les 2.30, els Bombers de la Muntanya rebien un avís per un incendi que s’havia donat en dos vehicles estacionats als molls de càrrega d’una de les empreses del polígon l’Alfaç de la localitat. Les flames amenaçaven amb poder saltar a la fàbrica, cosa que podia crear un incendi de conseqüències imprevisibles.

Dos camions amb bomba d’aigua i dos dotacions amb un total de 8 bombers provinents dels parcs d’Ibi i Cocentaina s’han desplaçat ràpidament al lloc dels fets per a evitar la propagació delo foc. Les flames han afectat als dos vehicles sinistrats, que han quedat totalment calcinats. Altra camió de grans dimensions s’ha vist parcialment afectat, igual que la façana del moll de càrrega de l’empresa on estaven aparcats.

Evitar una possible catàstrofe

El polígon l’Alfaç està sembrat de naus industrials, moltes de les quals treballen amb materials inflamables, pel que la prioritat era impedir que el foc es traslladara dins de la fàbrica afectada. Poc després de mitja hora d’iniciar la intervenció, els Bombers han controlat les flames, donant-les per extingides passades les 4 de la matinada i evitant un possible incendi de grans dimensions a aquesta important zona industrial iberuda.